Deze website maakt gebruik van cookies

Building new ways is niet iets wat we alleen in de fysieke bouw doen, ook online bouwen we aan de beste ervaring op onze website. Hiervoor gebruiken we cookies!

Akkoord
Niet akkoord
Poster Schipholbrug Banner2
Meld je aan voor de
Business Course

Duik in de dynamische wereld van Count & Cooper tijdens onze projectmanagement case gebaseerd op project A9 Badhoevedorp-Holendrecht, het grootste infrastructuurproject in Nederland. 

Evenementen

Benieuwd naar wat wij nog meer doen of wil jij met ons kennismaken? Klik dan op een van onderstaande aankomende evenementen en meld je aan!

DSCF1092

Netwerk event

6 juni 2024

Megaprojecten: complex of complex gemaakt? Experts en ervaringsdeskundigen Hennes de Ridder, Benny Nieswaag en Ton Hayes delen hun visie op dit onderwerp, gevolgd door een panel discussie.

Graduate Your Own Way

Hoe betrek ik mijn afstudeercommissie in mijn afstudeerproces? Wat wil ik als ik klaar ben met afstuderen? Dit zijn enkele vragen waar we tijdens dit event samen antwoord op gaan zoeken, maar we zijn natuurlijk ook benieuwd naar jouw eigen vragen!

Borrellezing

Borrellezing

Op een laagdrempelige manier kennismaken met Count & Cooper en ervaren hoe het is om bij ons te werken? Meld je aan voor de borrellezing!