Deze website maakt gebruik van cookies

Building new ways is niet iets wat we alleen in de fysieke bouw doen, ook online bouwen we aan de beste ervaring op onze website. Hiervoor gebruiken we cookies!

Akkoord
Niet akkoord

Verandering & innovatie in de bouwwereld zijn essentieel; er worden steeds hogere eisen gesteld op het gebied van prijs, kwaliteit en kosten. Wie wil blijven ontwikkelen moet durven veranderen; nieuwe wegen inslaan. Samen met onze partners neemt Count & Cooper haar verantwoordelijkheid: wij maken nieuwe kansen & ontwikkelingen mogelijk. Wij jagen verandering aan; verandering die de bouwwereld écht vooruit helpt.

INNOVEREN = COMBINEREN

Onze werkwijze is net even anders. Elke dag bekijken wij hoe het beter kan, in plaats van tevreden te zijn met de status-quo. Samen transformeren en vernieuwen. De traditionele bouwwereld combineren met de allerlaatste technologische ontwikkelingen. Zo bouwen we aan de wereld van morgen.

IMPACTVOLLE PROJECTEN

Deze werkwijze en filosofie zie je terug in onze projecten. Succesvolle projecten beginnen bij de tekentafel en kennen geen eindstation. Allemaal om het zo efficiënt, betrouwbaar en winstgevend mogelijk te bouwen.

Copyright Gé Dubbelman

De Entree
Bereikbaar & de binnenstad. De metamorfose van het gebied rondom Amsterdam Centraal.

Overview of A9

A9 BaHo
De verdieping & verbreding van de A9 tussen Badhoevedorp en Holendrecht.

De Noord/Zuidlijn
Een nieuwe verbinding dwars door Amsterdam.