Deze website maakt gebruik van cookies

Building new ways is niet iets wat we alleen in de fysieke bouw doen, ook online bouwen we aan de beste ervaring op onze website. Hiervoor gebruiken we cookies!

Akkoord
Niet akkoord
Kademakers   Herengracht 1 1920p
Onze nieuwste aflevering:
Terug naar de Amsterdamse grachten | Digitale Renovatie

6 maart 2024

Christopher neemt ons mee naar de Prinsengracht waar in opdracht van Gemeente Amsterdam, Beens groep in samenwerking met Count & Cooper momenteel funderingspalen aanbrengen. Ook gaat hij langs de Geldersekade waar we in de vorige aflevering nog druk bezig waren met sloopwerkzaamheden. Hoe ziet de kade er nu uit? 

Hoe is het nu écht om bij Count & Cooper te werken?

Documentaireserie

Jorn Koning, documentairemaker en fotograaf, volgt onze collega's voor een nieuwe documentaireserie. Van binnen op kantoor naar buiten op onze projecten. Jorn geeft een echte inkijk in onze werkzaamheden en bedrijfscultuur.

Alle afleveringen

Aflevering 8: Jaaroverzicht van 2023 | Een terugblik op ons Jubileumjaar

3 januari 2024

In 2023 bestond Count & Cooper 10 jaar. Een mooi moment om terug te kijken op onze projecten, onze collega's en ons werk. Dit doen we, ondertussen volgens traditie, tijdens ons kerstdiner. Een echt stukje bedrijfscultuur, waarbij wij onze collega's bedanken voor hun harde werk van het afgelopen jaar.

Aflevering 7: VeenIX A9 BaHo | Werken op/aan/in/onder een megaproject

29 november 2023

In opdracht van Rijkswaterstaat verbreedt en verdiept VeenIX de A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht. Eline vertelt waar de naam VeenIX voor staat en samen met Tim Reeves nemen ze een kijkje bij de werkzaamheden aan de brug over de Amstel. Hier bereiden duikers de stort van onderwaterbeton voor. 

Aflevering 6: High Performing Teams | Iedereen in zijn/haar kracht!

25 oktober 2023

Dirk van Uffelen neemt je mee naar de grotten in Zuid-Limburg, waar hij samen met Egbert Ruijgrok in gesprek gaat over het opzetten van een nieuw trainingsprogramma met maar één doel, een High Performing Team!

1
23