Deze website maakt gebruik van cookies

Building new ways is niet iets wat we alleen in de fysieke bouw doen, ook online bouwen we aan de beste ervaring op onze website. Hiervoor gebruiken we cookies!

Akkoord
Niet akkoord
Nieuwe combinaties leiden tot nieuwe ideeën en innovaties

BUILDING NEW WAYS

If you do what you did, you get what you got

De bouwwereld weet en zegt al meer dan twintig jaar dat ze ingrijpend moet veranderen. Onze samenleving stelt steeds hogere eisen aan infrastructuur en bouwplannen. Daardoor is de oude, vertrouwde manier van werken simpelweg niet goed genoeg meer. Punt. Maar gek genoeg verandert er in de praktijk eerlijk gezegd vrij weinig. En dat komt niet omdat partijen niet willen veranderen, het komt omdat ze eigenlijk niet weten hoe. Met andere woorden; de bouwwereld heeft een impuls van buitenaf nodig. Een partij die denkt vanuit andere conventies en die nieuwe technologieën gebruikt. Een partij die geen bedreiging vormt, maar juist een sterke aanwinst is. Die partij is Count & Cooper.

Making an impact by what we don't do

Het grootste taxibedrijf ter wereld heeft geen eigen auto's. En de grootste hotelketen ter wereld heeft geen eigen kamers. Dit zijn nextgen bedrijven die simpelweg partijen bij elkaar brengen en technologie gebruiken om dat zo efficiënt, betrouwbaar en winstgevend mogelijk te doen. Game changers. En dat is nou precies hoe wij impact maken; wij zijn de bouwer die niet bouwt.

Imagine,

dat alle informatie die door de jaren heen is verzameld en opgeslagen in de verschillende bouwloodsen, op één plek zou worden opgeslagen. Zo kun je leren van het verleden en in de toekomst niet dezelfde fouten maken als voorheen. Door data te koppelen krijgen we uitgebreider inzicht in onze projecten en hoe we deze beter kunnen managen. Van budget tot mankracht, van milieuwerk tot seizoensinvloeden. Het is een van de manieren waarop Count & Cooper, samen met zijn partners, de bouw opnieuw uitvindt. Het efficiënter, voorspelbaarder en duurzamer maken.