Deze website maakt gebruik van cookies

Building new ways is niet iets wat we alleen in de fysieke bouw doen, ook online bouwen we aan de beste ervaring op onze website. Hiervoor gebruiken we cookies!

Akkoord
Niet akkoord
Jij & Count & Cooper

Bouwen aan een nieuwe toekomst

Tomeloze Ambitie

Werken bij Count & Cooper betekent elke dag kijken hoe het beter kan in plaats van tevreden zijn met de status-quo. Zowel voor jezelf als voor het project. Zo  ontwikkelen talentvolle medewerkers zich tot de leiders van morgen en maken we projecten succesvol. Met onze tomeloze ambitie veranderen wij de bouwwereld. Verander jij mee?

Imagine,

combining real craftsmen and state of the art equipment with the smartest software and the brightest geeks. Yielding the knowledge and experience of hundreds of thousands skilled construction professionals into down-to-earth databases that enable us to learn, to not make the same mistake twice and to grow. It’s no longer a matter of imagination. It’s one of the ways in which Count & Cooper, together with its partners, is reinventing construction. Making it more efficient, more predictable and more sustainable.

Elkaar durven uitdagen

Samen impact maken

Jij weet dat je potentieel hebt, wij zorgen dat het eruit komt. Bij ons werk je in een team met collega’s die tot het uiterste gedreven zijn om impact te maken. Dat vereist samenwerking, weten wie jij en je collega’s als mens zijn en elkaar hierop durven uitdagen.

We begeleiden je met de focus op jouw talent, persoonlijkheid, effectiviteit en drijfveren. Wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te gelden. Zo zorgen we ervoor dat iedereen in het team zijn plek heeft en het beste kan bijdragen aan het resultaat.

Bouw aan je professionele zelf

Count & Cooper Academy

Menselijk kapitaal is onze belangrijkste asset, waarop wij continu investeren. Iedere medewerker krijgt een trainingsprogramma via onze Count & Cooper Academy voor theoretische verdieping, vaardigheden en persoonlijk leiderschap. 

Onze starters volgen bij ons gedurende twee jaar het intensieve Projectanalistprogramma. Tijdens intensieve leermodules en mentorsessies geven we talent de ruimte zichzelf en de infrawereld te leren kennen. 

Tijd voor een ommezwaai

Maak impact, kom werken bij Count & Cooper. Wij zijn op zoek naar innovatieve doordenkers, radicale digitalisten en impactmakers die rebelleren serieus durven te nemen.

"Mensen maken het verschil"

Geen dag of week is hetzelfde. Mijn werkzaamheden als project leider variëren enorm. Op het ene moment bereid ik het projectmanagementteam voor en op het andere moment bespreek ik de herijking van complex project met de opdrachtgever van het project...

lees verder

Ons eerst leren kennen?

Wil je meer informatie over werken bij Count & Cooper of een afspraak maken voor een informele kennismaking met een van onze collega’s? 

Neem Contact op!