Deze website maakt gebruik van cookies

Building new ways is niet iets wat we alleen in de fysieke bouw doen, ook online bouwen we aan de beste ervaring op onze website. Hiervoor gebruiken we cookies!

Akkoord
Niet akkoord
Poster Schipholbrug Banner3

Ben jij erbij?

Op 23 & 24 mei dagen wij jou uit!

Duik in de dynamische wereld van Count & Cooper tijdens onze projectmanagement case gebaseerd op project A9 Badhoevedorp-Holendrecht, het grootste infrastructuurproject in Nederland. Samen met een sterk team ben jij de realiserende partij en dien je om te gaan met alle verrassingen op weg naar het resultaat. Naast deze uitdagende case staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Leer alles over de toekomst van de bouwwereld en waarom doen wat je altijd al deed, nooit zorgt voor vooruitgang.  

Geïnteresseerd?

Schrijf je dan vóór 28 april 23:59 in via onderstaande link. We ontvangen graag je CV en motivatie. Uiterlijk 1 mei hoor je van ons of we je uitnodigen voor de kennismakingsgesprekken die plaatsvinden op woensdagmiddag 8 mei. Houd je deze datum alvast vrij in je agenda? Uiterlijk 10 mei laten we je weten of je bent geselecteerd om deel te nemen aan de Business Course.

Het programma is volledig verzorgd van donderdagochtend t/m vrijdagavond, inclusief overnachting. Het evenement wordt gehouden in het Nederlands.

Heb je vragen, mail dan naar businesscourse@countcooper.nl!

schrijf je hier in!

0-2 jaar werkervaring

Amsterdam & Rotterdam

23 & 24 mei 2024

Inschrijfdeadline 28 april

Lees hieronder de ervaringen van onze collega's die eerder hebben meegedaan met de Business Course.

Ben jij er bij?

Op 23 en 24 mei dagen wij jou uit!