Deze website maakt gebruik van cookies

Building new ways is niet iets wat we alleen in de fysieke bouw doen, ook online bouwen we aan de beste ervaring op onze website. Hiervoor gebruiken we cookies!

Akkoord
Niet akkoord
Copyright Gé Dubbelman
De metamorfose van dé entree van A'dam

De stadszijde van station Amsterdam Centraal ondergaat een complete metamorfose. Van Stationsgebouw tot Damrak en van Schreierstoren tot en met de Westertoegang wordt het gebied vernieuwd.

Bekijken

Al onze projecten

Overview of A9

A9 Badhoevedorp Holendrecht

Een snelweg verbreden door een stedelijke omgeving met een groene inpassing, dat is de grootste uitdaging van het project A9 Badhoevedorp – Holendrecht. 

OTK   Laatste damwandplank   color corrected

Twentekanalen

Het verruimen van het kanaal maakt het vervoer van goederen over water sneller en veiliger, en komt ten goede aan de bereikbaarheid van de havens.

Herengracht 2000px

SOK Kademakers

Het vernieuwen van de binnenstedelijke kademuren in het centrum van Amsterdam, een uitdagende operatie met grote impact.

Afbouw Noord/Zuidlijn

Een nieuwe metrolijn dwars door het centrum met 7 stations en een lengte van bijna 10 km, waarvan 7 km ondergronds.

Transformatie Amstelveenlijn

De Amstelveenlijn is een belangrijke schakel in het regionale openbaar vervoer van de Stadsregio Amsterdam.

Stuwensemble Nederrijn

Het stuwensemble Nederrijn en Lek draagt bij aan voldoende (zoet)water in het rivierengebied en het IJsselmeer en een vlotte en veilige scheepvaart.

Imagine,

a construction company that is so committed to your financial bottom line that it’s actually willing to link your financial results to its own. That’s putting its money where its mouth is, by becoming an actual partner instead of a consultant. It’s no longer a matter of imagination. It’s one of the ways in which Count & Cooper, together with its partners, is reinventing construction. Making it more efficient, more predictable and more sustainable.