Deze website maakt gebruik van cookies

Building new ways is niet iets wat we alleen in de fysieke bouw doen, ook online bouwen we aan de beste ervaring op onze website. Hiervoor gebruiken we cookies!

Akkoord
Niet akkoord
2400158 Amstelveen
A9 Badhoevedorp - Holendrecht

Een snelweg verbreden door een stedelijke omgeving met een groene inpassing, dat is de grootste uitdaging van het project A9 Badhoevedorp – Holendrecht. 

Bekijken
Impactvolle projecten

Verandering & innovatie in de bouwwereld zijn essentieel. Er worden steeds hogere eisen gesteld op het gebied van prijs, kwaliteit en kosten. Wie wil blijven ontwikkelen moet durven veranderen; nieuwe wegen inslaan. Samen met onze partners neemt Count & Cooper haar verantwoordelijkheid: wij maken nieuwe kansen & ontwikkelingen mogelijk. Wij jagen verandering aan, verandering die de bouwwereld écht vooruit helpt.

Deze werkwijze en filosofie zie je terug in onze projecten. Succesvolle projecten beginnen bij de tekentafel en kennen geen eindstation. Allemaal om het zo efficiënt, betrouwbaar en winstgevend mogelijk te bouwen.

Copyright Gé Dubbelman
De Entree Amsterdam

De stadszijde van station Amsterdam Centraal ondergaat een complete metamorfose. Een volledig nieuwe inrichting van het maaiveld en een fietsenstalling onder water.

OTK   Laatste damwandplank   color corrected
Twentekanalen

Het verruimen van het kanaal maakt het vervoer van goederen over water sneller en veiliger, en komt ten goede aan de bereikbaarheid van de havens.

Herengracht 2000px
SOK Kademakers

Het vernieuwen van de binnenstedelijke kademuren in het centrum van Amsterdam, een uitdagende operatie met grote impact.

Afbouw Noord/Zuidlijn

Een nieuwe metrolijn dwars door het centrum met 7 stations en een lengte van bijna 10 km, waarvan 7 km ondergronds.

Transformatie Amstelveenlijn

De Amstelveenlijn is een belangrijke schakel in het regionale openbaar vervoer van de Stadsregio Amsterdam.

Stuwensemble Nederrijn

Het stuwensemble Nederrijn en Lek draagt bij aan voldoende (zoet)water in het rivierengebied en het IJsselmeer en een vlotte en veilige scheepvaart.

Imagine,

een bouwbedrijf dat zo begaan is met uw financiële resultaten, dat het daadwerkelijk bereid is uw financiële resultaten aan die van uzelf te koppelen. Dat is de daad bij het woord voegen, door een echte partner te worden in plaats van een consultant. Het is niet langer een kwestie van verbeelding. Het is een van de manieren waarop Count & Cooper, samen met zijn partners, de bouw opnieuw uitvindt. Het efficiënter, voorspelbaarder en duurzamer maken.