Deze website maakt gebruik van cookies

Building new ways is niet iets wat we alleen in de fysieke bouw doen, ook online bouwen we aan de beste ervaring op onze website. Hiervoor gebruiken we cookies!

Akkoord
Niet akkoord
2400158 Amstelveen
VeenIX A9 BaHo | Werken op/aan/in/onder een megaproject

Aflevering 7 van documentaire "Building New Ways"

A9 Badhoevedorp–Holendrecht

Een snelweg verbreden door een stedelijke omgeving met een groene inpassing, dat is de grootste uitdaging van het project A9 Badhoevedorp – Holendrecht. Het laatste project uit het SAA-programma (Schiphol-Amsterdam-Almere) is de kers op de taart.

FCC, Macquarie & Count & Cooper

BAHO Kunstwerken 035

Rijkswaterstaat

We verbreden de snelweg en vernieuwen systemen zodat deze toekomstvast blijft; leggen overkappingen aan met groenvoorzieningen zodat inwoners van Amstelveen kunnen genieten van een park in plaats van een snelweg; én sluiten het laatste deel van de wisselbaan-SAA aan op het wegennet.

Tijdens de tender voerde Count & Cooper in de rol van principal het gehele tendermanagement voor het consortium VEENIX en is samen met consortiumpartners en specialistische partijen de beste tenderaanbieding voor opdrachtgever Rijkswaterstaat tot stand gekomen.

In de uitvoeringsfase is Count & Cooper als managementpartij betrokken in alle lagen van het project en wordt samen met FCC het project gerealiseerd.

11 Km

Snelwegverbreding

1.300 m.

Verdiepte Ligging met 3 overkappingen

1

Wisselbaanaansluiting van Holendrecht naar Almere

Werken aan mega projecten?

bekijk onze huidige vacatures!

naar career