Digitalist

full time - per direct

Ons Digital Project Management (DPM) team is opzoek naar versterking op het gebied van 3D modeleren, 4D plannen, VR, GIS, Common Data Environment en Systems Engineering. Softwarepakketten waarmee we werken zijn onder andere Revit, Civil3D, Infraworks, Unity, Synchro, ArcGis en Relatics, maar we laten ons niet beperken tot de functionaliteiten van deze pakketten. Waar nodig programmeren we onze eigen oplossingen. 

Als Digitalist mag je jezelf volledig ontwikkelen op 1 van de bovengenoemde onderwerpen, maar werk je samen met de overige disciplines binnen het DPM-team om tot integrale oplossingen te komen. Daarnaast werk je nauw samen met de projectteams met als doel de beste digitale tools te leveren om processen te ondersteunen op het gebied van planning, risicomanagement, contractmanagement, kwaliteitsmanagement, et cetera. 

We verwachten dus enerzijds zelfstandigheid en innovativiteit om jezelf en jouw vakgebied te ontwikkelen. Anderzijds zijn we opzoek naar een teamplayer met sociale vaardigheden. 

Aanbod

Wij bieden je een fulltime-baan binnen een hecht, professioneel team met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder: 30 vakantiedagen, een goede bonusregeling en mobiliteitsvergoeding. Je werkplek is op een schitterende locatie in hartje Rotterdam, naast het Centraal Station. 

Count & Cooper investeert in jouw ontwikkeling. Naast coaching on the job, hebben we de Count & Cooper Academy. De Academy biedt persoonlijke begeleiding van ervaren en enthousiaste coaches om je kwaliteiten optimaal te benutten. Uiteraard zorgen we voor de juiste vakinhoudelijke trainingen. 

Profiel

Bij voorkeur heb je een afgeronde WO-opleiding in de richting Bouwkunde, Civiele Techniek, Waterbouw, Construction Management & Engineering of Informatie Management, maar… het belangrijkste is dat je tech-savy bent en affiniteit hebt met de bouw-industrie. 

Alle ervaring niveaus zijn welkom om te solliciteren. 

Is dit dé vacature voor jou?

Stuur je CV en motivatiebrief dan naar career@countcooper.nl

reageer direct

› We are digital

› Ons team

› Bekijk vacatures

Ontvang alle vacature updates

meld mij aan