De wil tot verandering

Bouwen aan een nieuw model voor project delivery

Voorbij het advies

Durfals nemen verantwoordelijkheid

Onze samenleving stelt hoge eisen aan infrastructuur en bouwplannen. Daarvoor zijn innovators nodig, slimme bouwers en goede planners. Meer disciplines zijn nodig voor één project en projecten worden steeds groter. Dit stelt hoge eisen aan samenwerking tussen partijen en hoe zij de opgave in samenhang effectief en efficient invullen. Dit is het specialisme dat Count & Cooper inbrengt, wij noemen het ‘integrated project delivery’.    
 
Omdat wij geloven dat wij een grote bijdrage leveren aan projectsucces zijn wij bereid om risicodragend te participeren. Wij positioneren ons daarom als partner in het consortium,  ondanks dat wij zelf niets fysiek bouwen. Wij leveren teams ondersteund door digitale technologie en zijn daarmee veelal de kleinste partij van het consortium, met grootse impact. 

Succesvolle output

Deliveren is een vak apart

Wij organiseren de condities om samen te werken en leveren mankracht, expertise en technologie waarmee wij de de technische opgave structureren en vooruitbrengen.

Wij hebben expertise in alle beheersaspecten (tijd, geld, kwaliteit, informatie, risico’s en organisatie). Wij zijn gewend om de gekozen aanpak te vatten in prijs kwaliteitaanbiedingen (EMVI) voor onze opdrachtgever.  Wij bouwen al onze projecten eerst virtueel (3D gekoppeld aan planning) voordat wij buiten aan de gang gaan.  Met elkaar komen we tot een slimme aanpak die past bij al onze samenwerkingspartners - en die positief opzien baart bij onze opdrachtgevers.

Niets is gegeven

werken met de beste van de klas

Omdat we partner zijn in het consortium, zijn we niet alleen verantwoordelijk, maar ook risicodragend over een succesvolle output. Dat geeft ons niet alleen de vrijheid, maar zelfs de opdracht om alleen samen te werken met de best-in-class: partijen die zich hebben ontwikkeld naar hun focus en daar marktleider in zijn geworden.

Door deze partijen te laten excelleren, zorgen we ervoor dat aanbestedingen worden gewonnen en de publieke ruimte slimmer wordt ingericht.

Vertrouwen op elkaars kracht

maak ruimte voor innovatie

Onze kracht ligt niet in het alles weten, onze kracht is gelegen in het goed kunnen waarderen van andermans kennis. Niet alleen vertrouwen op onze eigen innovatieve kracht.

We specialiseren ons in het laten excelleren van andere innovators en bouwbedrijven. Zo ontstaat er synergie. Dit is vaak duizend keer meer waard dan het wiel zelf uitvinden.

Vooruit kijken

Hoeveel gebruikers zullen er straks zijn, waar brengt technologie ons heen? Waar moeten we rekening bij houden met de invulling van de buitenruimte, tijdens het ontwerp en de bouw? Count & Cooper bevraagt de morgen, vanaf de tekentafel tot na de oplevering.

Heilige huisjes omwerpen, dat doe je niet alleen.

Wanneer een project mislukt, dan kunnen wij niet onze schouders ophalen. Succesvolle projecten zijn ons bedrijfsmodel, dus moeten we binnen een consortium altijd alert zijn. Daarom zetten we nooit iemand alleen een project, werkt iedereen altijd in teamverband.
Om richting te geven, snel te kunnen schakelen. En om iets te kunnen veranderen, ook wanneer iets altijd al zo ging.

”Uiteraard is het idee dat de A9 uiteindelijk gebouwd wordt door een bouwer, deze bleek echter niet noodzakelijk om de finale te bereiken. Pas op een later moment gaan we daarom deze projectaanpak samen met de aannemer finetunen. De bouwers stappen pas in de finale in en hoeven zich dus niet vanaf het begin bezig te houden met het organiseren van de tender.”

DEnnis kuiper

Partner @ Count & Cooper

› We are digital

› Ons team

› Bekijk vacatures