Deze website maakt gebruik van cookies

Building new ways is niet iets wat we alleen in de fysieke bouw doen, ook online bouwen we aan de beste ervaring op onze website. Hiervoor gebruiken we cookies!

Akkoord
Niet akkoord
Count & Cooper en de Academy

Kickstarting your career

Iedere medewerker van Count & Cooper, starter tot en met partner, volgt bij ons de Count & Cooper Academy. Tijdens intensieve leermodules, coachingstrajecten en trainingen geven we al onze mensen de ruimte zichzelf en de infrawereld te leren kennen.

Bouw aan je professionele zelf

Blaas de bouwwereld omver

Bij Count & Cooper willen we niet volgens het boekje werken. Wij willen niet dat je zomaar doet wat je wordt opgedragen, maar dat je kritisch leert denken, buiten de gebaande paden. Want alleen zo kun je innoveren, ook op dat wat als vaststaand wordt beschouwd. Daarom hebben we onze In-House Academy opgezet.

Niet alleen ontwikkel je je eigen sterke punten. Meer nog onderzoek je hoe je bij anderen hun sterke punten naar voren laat komen door jouw leiderschap. Zo creëren we ruimte voor elkaars innovatieve ideeën en kleuren we met elkaar buiten de lijntjes: het beste team om de bouwwereld omver te blazen.

Nothing is like the sound of a crispy new challenge

Uitdagende trainingsdagen

on the job coaching

Medewerkers volgen verschillende persoonlijkheidsmodules, waarin je ingaat op leiderschapsstijlen, gesprekstechnieken en presenteren.

Door de afwisseling van knowhow met persoonlijke vaardigheden, in trainingsmodules en persoonlijke coaching, leert iedereen bij ons steeds beter te werken in een team en zijn of haar rol te vervullen, van project analist tot senior project lead.  

Ons startersprogramma

Voor onze starters is er een speciaal Project Analist Programma opgezet. Terwijl je vanaf dag één meewerkt aan projecten ga je bij onze Academy dieper in op management, knowhow, innovatie en persoonlijke skills. Want zelfkennis, dat kun je niet Googelen. 

Onze modules bestaan uit lesstof en trainingsdagen waarin jij jezelf doorontwikkelt als professional. Bereid je voor op managementsimulaties, serious gaming, rollenspellen en een leerroute buiten je comfortzone. Daarnaast krijg je een vaste mentor waarmee je dieper ingaat op je persoonlijke leercurve en bespreek je persoonlijk leiderschap, teamdynamiek en prestatiemanagement.

bekijk vacature

Van de dingen goed doen

naar de goede dingen doen

Vakinhoudelijk onderwerpen die aan bod komen tijdens het Project Analist Programma zijn planning, project-, risico-, en tijdsmanagement, tender en uitvoeringsprojecten. Je krijgt een grote hoeveelheid kennis van de markt en legt hier het theoretisch fundament van ons baanbrekende model voor project delivery.

Je leert anderen te inspireren, een proces te begeleiden en anderen te coachen. Je leert tactisch denken, wat hoofdlijnen zijn en details, het team voorop te zetten en vooral: de juiste dingen te doen. 

alle vacatures