Deze website maakt gebruik van cookies

Building new ways is niet iets wat we alleen in de fysieke bouw doen, ook online bouwen we aan de beste ervaring op onze website. Hiervoor gebruiken we cookies!

Akkoord
Niet akkoord
Nieuwe combinaties leiden tot nieuwe ideeën en innovaties

BUILDING NEW WAYS

Bouwen aan een nieuw model voor project delivery

Durfals nemen verantwoordelijkheid

Onze samenleving stelt hoge eisen aan infrastructuur en bouwplannen. Daarvoor zijn innovators nodig, slimme bouwers en goede planners. Meer disciplines zijn nodig voor één project en projecten worden steeds groter. Dit stelt hoge eisen aan samenwerking tussen partijen en hoe zij de opgave in samenhang effectief en efficient invullen. Dit is het specialisme dat Count & Cooper inbrengt, wij noemen het ‘integrated project delivery’.    

 
Omdat wij geloven dat wij een grote bijdrage leveren aan projectsucces zijn wij bereid om risicodragend te participeren. Wij positioneren ons daarom als partner in het consortium,  ondanks dat wij zelf niets fysiek bouwen. Wij leveren teams ondersteund door digitale technologie en zijn daarmee veelal de kleinste partij van het consortium, met grootse impact. 

Succesvolle output

DELIVERY IS EEN VAK APART

Wij organiseren de condities om samen te werken en leveren professionele mankracht, technische expertise en nieuwe technologie waarmee wij de technische opgaves oplossen en vooruit brengen.

Wij hebben expertise in zowel procesmatige als technische disciplines. Wij zijn gewend om de gekozen aanpak te vatten in prijs kwaliteitaanbiedingen (EMVI) voor onze opdrachtgever.  Wij bouwen al onze projecten eerst virtueel (3D gekoppeld aan planning) voordat wij buiten aan de gang gaan.  Met elkaar komen we tot een slimme aanpak die past bij al onze samenwerkingspartners - en die positief opzien baart bij onze opdrachtgevers.

Niets is gegeven

WERKEN MET DE BESTE VAN DE KLAS

Omdat we partner zijn in het consortium, zijn we niet alleen verantwoordelijk, maar ook risicodragend over een succesvolle output. Dat geeft ons niet alleen de vrijheid, maar zelfs de opdracht om alleen samen te werken met de best-in-class: partijen die zich hebben ontwikkeld naar hun focus en daar marktleider in zijn geworden.

Door deze partijen te laten excelleren, zorgen we ervoor dat aanbestedingen worden gewonnen en de publieke ruimte slimmer wordt ingericht.

Vertrouwen op elkaars kracht

INNOVATIES DOOR COMBINATIES

Onze kracht ligt niet in het alles weten, onze kracht is gelegen in het maken van nieuwe combinaties. Niet alleen vertrouwen op onze eigen innovatieve kracht, maar partijen en ideeën bij elkaar brengen om tot de beste oplossingen te komen

We specialiseren ons in het laten excelleren van andere innovators en bouwbedrijven. Zo ontstaat er synergie. Dit is vaak duizend keer meer waard dan het wiel zelf uitvinden.

Imagine,

that all the information collected over the years, and stored in all the different construction sheds, would be stored in one place. So you can learn from the past and not make the same mistakes in the future as before. By linking data, we gain more extensive insights into our projects and how we can better manage them. From budget to manpower, from environmental work to seasonal influences. It’s one of the ways in which Count & Cooper, together with its partners, is reinventing construction. Making it more efficient, more predictable and more sustainable.