Deze website maakt gebruik van cookies

Building new ways is niet iets wat we alleen in de fysieke bouw doen, ook online bouwen we aan de beste ervaring op onze website. Hiervoor gebruiken we cookies!

Akkoord
Niet akkoord
DSCF1092

Megaprojecten: complex of complex gemaakt?

Netwerk event 6 juni

Direct aanmelden?

Scroll dan verder!

Arrow Down

Vroegtijdig stilzetten, budgetoverschrijdingen en enorme vertragingen van grote projecten zijn voorbeelden van actuele uitdagingen in de infrabouw. Wat zijn de oorzaken hiervan en wat zijn de mogelijke oplossingen?

Tijdens het netwerkevent van Count & Cooper op 6 juni a.s. delen experts en ervaringsdeskundigen Hennes de Ridder (Emeritus hoogleraar Integraal ontwerpen, TU Delft), Benny Nieswaag (Afdelingshoofd en projectregisseur Rijkswaterstaat) en Ton Hayes (Deputy director A9 BAHO en partner Count & Cooper) hun visie op dit onderwerp gevolgd door een panel discussie. 

Kennis delen in de sector en kennis maken met Count & Cooper is wat centraal staat tijdens dit evenement. Heb jij een visie op dit onderwerp, wil je er meer over leren en ben je benieuwd naar ons? Meld je dan aan via onderstaand formulier.

Programma

  • 15:45: Inloop
  • 16:00: Start programma
  • 18:30: Borrel
  • 20:30: Eindtijd

Doelgroep

Voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp

Locatie

Start in Groothandelsgebouw Rotterdam, 2e verdieping bij Engels Conference Center. Aansluitend de borrel op de 7e verdieping bij Count & Cooper, unit A7.194.

Datum en tijd

Donderdag 6 juni 2024, inloop vanaf 15:45 uur.

Meld je aan:

De aanmelddeadline is verstreken. Mocht je alsnog graag willen aansluiten, stuur een mail naar support@countcooper.nl voor de mogelijkheden.

Gedurende het evenement zullen er video opnamen gemaakt worden met als doel deze op onze social media kanalen te plaatsen in de vorm van een aftermovie. Indien u niet herkenbaar in beeld wenst te komen, neem dan even contact op via support@countcooper.nl

Hennes de Ridder

Hennes De Ridder

Emeritus hoogleraar Integraal Ontwerpen, TU Delft
Benny Nieswaag

Benny Nieswaag

Afdelingshoofd en projectregisseur Rijkswaterstaat
Ton Hayes

Ton Hayes

Deputy director A9 BAHO en partner Count & Cooper