Deze website maakt gebruik van cookies

Building new ways is niet iets wat we alleen in de fysieke bouw doen, ook online bouwen we aan de beste ervaring op onze website. Hiervoor gebruiken we cookies!

Akkoord
Niet akkoord

Roderick Akkerman

SENIOR PROJECT LEAD - COUNT & COOPER

Ruim vier jaar werk ik bij Count & Cooper als Sr. Project Lead. Tot januari van dit jaar heb ik altijd tenders gedaan. Toen ik bij Count & Cooper kwam werken had ik weinig ervaring in de sector. Wel kon ik teren op veel project management ervaring, waardoor ik me de inhoud snel eigen wist te maken. De start was goed door gelijk mijn eerste tender te winnen. Dat gaf natuurlijk direct kick en een enorm gevoel van saamhorigheid.

"Altijd op zoek naar oplossingen die niet voor de hand liggen."

Momenteel ben ik verantwoordelijk voor een deelgebied op de A9 als onderdeel van het delivery-team, dat o.a. de werkvoorbereiding op zich heeft. Het leuke aan werken bij Count & Cooper is het werk zelf, de mensen en de indrukwekkende projecten. De rol die we hebben in een tender is in heel korte tijd een bedrijf uit de grond stampen. Vanuit verschillende partijen moeten meerdere mensen samenwerken om tot één resultaat te komen. Count & Cooper zorgt ervoor dat het hele proces rondom een tender wordt geregeld. En dat de producten die nodig zijn voor de winst van een hoge kwaliteit zijn. Het kost tijd en energie om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. We mengen ons tussen alle disciplines en gaan tussen iedereen zitten. Zo word je de smeerolie in een tenderproces, dat erg op output gestuurd is. Het is prettig dat iedereen heel projectmatig werkt en wil opleveren. Ook is er een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel voor het product dat moet worden opgeleverd. Deadlines halen we altijd. Daarmee geef je aanstekelijkheid door aan andere mensen.

De mensen maken een bedrijf. En dat geldt ook zeker voor Count & Cooper. Ik ervaar het als een bedrijf met mensen die altijd op zoek zijn naar oplossingen die niet voor de hand liggen. Als er moeilijkheden ervaren worden, kijken we hoe zaken wel kunnen. Niemand bij Count & Cooper neemt genoegen met de standaard. Er wordt echt out-of-the-box gedacht. Na vier jaar merk ik dat de scope van Count & Cooper steeds groter wordt en daarmee ook onze impact. Dit komt vooral doordat wij risico dragend in projecten stappen en grote delen van de scope naar ons toe trekken. Het is een bedrijf waar een heel goede sfeer heerst. Iedereen is collegiaal, sociaal en bereid elkaar te helpen. Intellectueel dagen de mensen elkaar uit, ook de minder ervaren mensen. Er is totaal geen hiërarchie en dat juich ik alleen maar toe. Het is een combinatie van de nuchterheid van de bouw en altijd willen outperformen. En de borrels zijn ook het vermelden waard.

Als je op zoekt bent naar ondernemen in je werk, veel wil leren van ervaren mensen als ook van mensen die uit de schoolbanken komen en onwijs gave projecten willen doen in de infra-wereld ben je bij Count & Cooper op je plek. Die combinatie kom je niet vaak tegen. Als je energie krijgt van werken met alleen maar gedreven mensen die voor het beste resultaat willen gaan pas je zeker bij ons bedrijf. In zeven jaar is Count & Cooper gegroeid van een start-up naar een goed georganiseerd bedrijf waar veel groeimogelijkheden bestaan. Bovendien is er nog heel veel ruimte voor nieuwe kansen en mogelijkheden.

Spreekt dit je aan?

Kom dan eens langs voor een lekkere kop koffie!

maak afspraak