Deze website maakt gebruik van cookies

Building new ways is niet iets wat we alleen in de fysieke bouw doen, ook online bouwen we aan de beste ervaring op onze website. Hiervoor gebruiken we cookies!

Akkoord
Niet akkoord

Henk-Jan Zoer

Sr. project lead - count & cooper

Geen dag of week is hetzelfde. Mijn werkzaamheden als project leider variëren enorm. Op het ene moment bereid ik het projectmanagementteam voor en op het andere moment bespreek ik de herijking van complex project met de opdrachtgever van het project. 

"Mensen maken het verschil"

Belangrijk hierbij is een goede voorbereiding, zo veel mogelijk de regie voeren en transparant zijn in mijn doen en laten.

Het verschil maak ik door te sturen op de belangrijkste beheersaspecten(GOTIK) binnen een project. Dit kan alleen door als team te functioneren en kritisch te zijn op het functioneren als projectteam. Hierbij is het waarmaken van de planning het belangrijkste hulp- en stuurmiddel.

Collega’s stimuleren om het beste uit zichzelf te halen en zo snel mogelijk te groeien vind ik super gaaf. Want zo realiseren we samen de beste projectresultaten en maken wij het verschil! 

Spreekt dit je aan?

Kom dan eens langs voor een lekkere kop koffie!

maak afspraak