Deze website maakt gebruik van cookies

Building new ways is niet iets wat we alleen in de fysieke bouw doen, ook online bouwen we aan de beste ervaring op onze website. Hiervoor gebruiken we cookies!

Akkoord
Niet akkoord

Fieke Uitentuis

Project lead - count & cooper

Mijn functie bij Count & Cooper is Projectleider. Als Projectleider heb je op een project een eindverantwoordelijke rol, bijvoorbeeld zoals ik als Omgevingsmanager, maar een rol als Manager projectbeheersing, Tendermanager, Ontwerpleider of Projectmanager is ook mogelijk. Het is een jong en dynamisch bedrijf waarin ik in de afgelopen vijf jaar veel groei heb doorgemaakt. Als omgevingsmanager ben ik samen met mijn team verantwoordelijk voor alle vergunningen, communicatie en stakeholdercontacten van het project.

"Dynamiek maakt het werk uitdagend"

We werken aan grote projecten, zonder bij een logge organisatie te werken. Die combinatie is voor mij perfect. Daarnaast blijft het werk inhoudelijk uitdagend: de projecten worden steeds groter dus de complexiteit neemt ook steeds meer toe. Tijdens bouwprojecten ben je te gast in andermans leefgebied en als omgevingsmanager ben je daar continu mee bezig. We werken soms op één meter afstand van iemands gevel en dan is het heel belangrijk dat we de hinderervaring minimaliseren. Hierbij staan belangen vaak lijnrecht tegenover elkaar; de aannemer wil graag snel bouwen, de bewoners willen geen hinder en de gemeentes willen zo snel mogelijk het project gerealiseerd zien binnen het budget. Die dynamiek maakt het werk erg uitdagend.

Binnen Count & Cooper maken vooral mijn collega’s mijn werk leuk. De mensen om mij heen zijn voor mij belangrijk en de daarbij behorende dynamiek, ambitie en werksfeer. Count & Cooper voelt als thuis en dat is heel prettig. Hiervoor werkte ik bij een groot bedrijf en voelde ik me anoniem. Dat is nu niet meer zo. Ik ervaar mijn werk als toegevoegde waarde voor de ontwikkeling van het bedrijf. Ik geef bijvoorbeeld de kennis en ervaring die ik opdoe in het project door aan nieuwe collega’s. Bovendien leer ik nog steeds veel over mezelf. Door de open sfeer krijg ik regelmatig constructieve feedback waardoor ik me kan blijven ontwikkelen. 

Spreekt dit je aan?

Kom dan eens langs voor een lekkere kop koffie!

maak afspraak