Deze website maakt gebruik van cookies

Building new ways is niet iets wat we alleen in de fysieke bouw doen, ook online bouwen we aan de beste ervaring op onze website. Hiervoor gebruiken we cookies!

Akkoord
Niet akkoord

Dirk Bakker

SENIOR Project lead - count & cooper

Als fanatiek sporter verleg ik graag mijn grenzen om tot een beter resultaat te komen. Met deze winnaarsmentaliteit kom ik goed tot mijn recht bij Count & Cooper. Ik werkte bij een aannemer toen ik Count & Cooper vier jaar geleden leerde kennen op een project. De mensen en hun werkwijze inspireerden mij direct. Destijds liep ik in mijn werk soms tegen grenzen aan en ik zag dat die grenzen bij Count & Cooper juist als startpunt worden gebruikt om de bouw beter te organiseren. Zo worden 4D plannen gemaakt om alles te koppelen. De uitgangspunten zijn om inzicht en invloed te creëren op basis van data en digitale omgevingen zodat we vervolgens betere projectbeslissingen kunnen nemen. De ongetemde drive en enthousiasme van de mensen die ik leerde kennen bij Count & Cooper en de wil om dingen te doen omdat het beter kan gaven mij de doorslag om de overstap te maken.

"Grenzen worden bij Count & Cooper juist als een startpunt gebruikt om de bouw beter te organiseren"

Inmiddels zijn we anderhalf jaar verder en ben ik Projectleider bij Count & Cooper. Ik houd me bezig met de voorbereiding van een groot project dat we vorig jaar gewonnen hebben. Ik ben verantwoordelijk voor het Joint Opportunity Team; dit team heeft als gezamenlijk doel de business case te verbeteren, voor zowel de opdrachtnemer als de opdrachtgever. We gaan voor kwaliteit toevoegen aan het project. We willen anders en slimmer omgaan met de voorwaarden, wat uiteindelijk voor iedereen een win-win situatie oplevert. Het is enorm uitdagend om anders en slimmer een project aan te vliegen. Ik was gewend dat dit ‘anders denken’ eerder een toevalligheid is. Count & Cooper heeft de positie om een project vanaf het begin aan te vliegen met deze instelling. We krijgen op het project veel respect en vertrouwen en dat zorgt voor een prettig werkklimaat.

Count & Cooper ervaar ik als een uniek bedrijf. Al mijn collega’s zijn gemotiveerd en gedreven en iedereen houdt van een moeilijke puzzel. Dit in combinatie met veel humor. Mensen denken weleens dat Count & Cooper een ‘work hard play hard’ bedrijf is. Het is veel meer dan dat: er is drive, flair en de wil om te verbeteren. We willen de beste zijn in alles wat we doen. Dit geldt niet alleen op het project, bijvoorbeeld ook in de borrels die worden georganiseerd door de medewerkers zelf. Die zijn uniek en ludiek. We vieren successen uitgebreid en dat maakt dat we als team heel hecht zijn.

Werken bij Count & Cooper beveel ik aan omdat de projecten groot en complex zijn en omdat het een bedrijf is waar je veel kan leren. De manier van communiceren en denken is inspirerend. Er is voorbeeldgedrag van mijn collega’s. De bedrijfscultuur is open; we geven elkaar ongevraagd feedback en je mag elke vraag stellen. Zo heb ik geleerd om de boodschap steeds beter te vertellen, waardoor de informatiedichtheid omhoog gaat. Bovendien leveren we als team een prestatie en niet als individu. 

Als je de drive hebt om dingen anders te doen, als je het gevoel hebt dat de wereld verandert en je denkt dat je huidige werkgever dat niet deelt, ben je op je plek bij Count & Cooper. Als je mee wilt in die verandering en de wil hebt om te verbeteren, nodig ik je van harte uit om te solliciteren.

Spreekt dit je aan?

Kom dan eens langs voor een lekkere kop koffie!

maak afspraak