Deze website maakt gebruik van cookies

Building new ways is niet iets wat we alleen in de fysieke bouw doen, ook online bouwen we aan de beste ervaring op onze website. Hiervoor gebruiken we cookies!

Akkoord
Niet akkoord

Coen Slagers

Project Analist - count & cooper

In september 2020 ontmoette ik Count & Cooper voor het eerst. Als afstudeerder zag ik hoe zij hun visie en ambities over het digitaliseren van bouwprojecten presenteerden op een grote conferentie. Meteen na de conferentie heb ik de stoute schoenen aangetrokken en hen benaderd om bij hen af te studeren. Niet veel later zat ik aan tafel te brainstormen over hoe ik een bijdrage kon leveren aan de ambities van Count & Cooper. Dit heeft ertoe geleid dat ik ben afgestudeerd op een tool die omgevingshinder voorspelt op basis van de projectplanning. Deze periode heeft me enthousiast gemaakt, waardoor ik nu een trotse project analist ben!

"Van afstudeerder naar professional."

Inmiddels ben ik actief in het VEENIX Virtual team op de A9 en ben ik onderdeel van het DPM-team (digital projectmanagement). Hier creëren we op basis van projectdata digitale omgevingen met nieuwe inzichten waardoor de business beter beslissingen kan maken. Binnen C&C ervaar ik een enorme openheid binnen het team.  Door mij uit te spreken en door initiatief te tonen, word ik bij veel zaken betrokken. Naast mijn werkzaamheden op het project heb ik de kans gegrepen om mij breder in te zetten voor het bedrijf. Zo ben ik als starter betrokken bij het medewerkerstevredenheidsonderzoek en ben ik voor kennisdeling actief met het organiseren van project overstijgende themamiddagen. Deze diversiteit in werkzaamheden, het enthousiasme en de drive waarmee iedereen zijn rol vervult, geven me veel energie.

Count & Cooper is een bedrijf dat met innovatie en digitalisering verandering in de bouwwereld nastreeft. Toch staat de mens hierin centraal en dat spreekt mij enorm aan. Er is veel aandacht voor de persoonlijk ontwikkeling van de mensen waarmee we deze verandering willen bewerkstelligen. Door goede begeleiding en coaching ligt er veel focus op het welzijn en de ontplooiing van de mens. Wat mij opvalt is dat gedurende trainingen de overgave aan de onderwerpen en de openheid van collega’s enorm is, waardoor er saamhorigheid ontstaat binnen de organisatie en we samen Building New Ways nastreven.

Spreekt dit je aan?

Kom dan eens langs voor een lekkere kop koffie!

maak afspraak