Deze website maakt gebruik van cookies

Building new ways is niet iets wat we alleen in de fysieke bouw doen, ook online bouwen we aan de beste ervaring op onze website. Hiervoor gebruiken we cookies!

Akkoord
Niet akkoord

Ceciel van Loenhout

team lead - count & cooper

Op werkgebied was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en die heb ik gevonden bij Count & Cooper. Ik kende ze via een aanbestedingsproject waar ik aan meewerkte en in m’n zoektocht ben ik gewoon eens langs gegaan voor een kopje koffie.

"Hard werken in een ambitieus en gezellig team"

Nu werk ik als coördinator van het technisch team bij de tender A9 Badhoevedorp Holendrecht. Een tender van Rijkswaterstaat waar wij net door zijn naar de volgende fase; een prestatie waar ik heel trots op ben vanwege de vernieuwende aanpak die wij hebben toegepast bij deze tender.

Werken bij Count & Cooper betekent voor mij hard werken in ambitieuze projecten met goede collega’s. Complexe bouwprojecten en daar het verschil in maken is wat ik wil. De bouw is een prachtige sector, maar er is nog veel ruimte voor verbetering en hier wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.

Bij Count & Cooper krijg ik deze kans door de projecten die we uitvoeren en de rollen die wij daarin aannemen. Maar bovenal is het ook een heel gezellig bedrijf. Dat zie je terug op onze vrijdagmiddagborrels, de jaarlijkse wintersport, de uitjes die we met de projectteams hebben. En als hoogtepunt het weekend naar Spanje met het hele bedrijf om ons vijfjarig jubileum te vieren.

Spreekt dit je aan?

Kom dan eens langs voor een lekkere kop koffie!

maak afspraak