Deze website maakt gebruik van cookies

Building new ways is niet iets wat we alleen in de fysieke bouw doen, ook online bouwen we aan de beste ervaring op onze website. Hiervoor gebruiken we cookies!

Akkoord
Niet akkoord

Bauke Eggenkamp

SENIOR PROJECT LEAD - COUNT & COOPER

Een half jaar geleden ben ik bij Count & Cooper begonnen als Senior Project Lead. Ze hadden net een mega-tender gewonnen, waarvan het tendertraject anderhalf jaar duurde. Door dit project en de goede gesprekken die ik gevoerd had hoefde ik vervolgens niet lang na te denken om de overstap te maken. De sollicitatieprocedure is zorgvuldig en streng, maar als je eenmaal door de sollicitatieprocedure heen bent, weet je ook zeker dat het past. Wat je kan doen bij Count & Cooper is werken aan grote Infra projecten in grote teams. Met onze eigen visie hebben we impact op het project. Met elkaar komen we tot een succes.

foto van Bauke Eggenkamp

"In het bedrijf heerst veel openheid, er zijn weinig lagen en je kan echt input aan het bedrijf en de strategie leveren."

Count & Cooper is de schakel tussen het ontwerp en het uitvoeringsteam. Ik ben begonnen om de inkoopstrategie van het gewonnen project te bepalen samen met de bouwende aannemer. Daarnaast heb ik veel contact met de opdrachtgever en coach en begeleid ik het werkvoorbereidingsteam. We werken altijd in teamverband op een project en de mensen bij Count & Cooper zijn allemaal slimme professionals. De output is van hoge kwaliteit.

Voor mijzelf is de toegevoegde waarde dat ik nu met strategische dingen bezig ben op het project en ook op management niveau. Daarnaast werk ik veel met andere bedrijven samen. Er is één team, ik ervaar totaal geen hiërarchie. De basis is echt goed en je krijgt direct verantwoordelijkheid. Wat ik verder positief vind is dat ik niet altijd 100% bezig ben met één project; ik heb er ook andere activiteiten bij. Zo ben ik nu bijvoorbeeld bezig met het maken van beleid voor digitaal werken.

In het bedrijf heerst veel openheid, er zijn weinig lagen en je kan echt input aan het bedrijf leveren, ook aan de strategie. Er is veel interactie, waarbij nooit wordt gezegd hoe iets moet. Ideeën worden in de organisatie opgepakt. De grootste verschillen met hoe ik het gewend was zijn dat mensen het snel begrijpen en dat er direct een team staat. Wat ik daarnaast positief vind is dat het team bestaat uit een goede mix van mannen en vrouwen. Dit zorgt voor goede discussies in de groep. Wat mij verder opvalt is dat Count & Cooper enorm investeert in de ontwikkeling van de medewerkers. Ook werkt er een coach in het bedrijf, wat enorm waardevol is. Iedereen in het bedrijf is bezig met ontwikkeling, zowel op professioneel als ook op persoonlijk vlak en dat maakt werken voor Count & Cooper erg leuk.

Spreekt dit je aan?

Kom dan eens langs voor een lekkere kop koffie!

maak afspraak