Deze website maakt gebruik van cookies

Building new ways is niet iets wat we alleen in de fysieke bouw doen, ook online bouwen we aan de beste ervaring op onze website. Hiervoor gebruiken we cookies!

Akkoord
Niet akkoord

Arjan Oosterhof

Project Analist - count & cooper

Toen ik op mijn eerste dag binnen kwam klonk er enthousiast “Hee, daar heb je Arjan!” vanuit de groep, waarna ik onthaald werd door al mijn collega’s. Dat enthousiasme heb ik de hele dag mogen ervaren, doordat ik door meerdere collega’s leuk ben opgevangen. Ik heb mij geen moment hoeven vervelen. Het feit dat ik mocht aansluiten bij een workshop ‘zakelijk tekenen’ droeg daar ook aan bij.

Arjan Oosterhof

"De drang om als bedrijf te winnen is groter dan de individuele competitiedrang."

De meeste collega’s werken van maandag tot en met donderdag op de projectlocatie en op vrijdag in ons kantoor in het Groothandelsgebouw. Vrijdag is dan ook de uitgelezen kans om collega’s van andere projecten beter te leren kennen. Onder andere de vrijdagmiddagborrels, team-uitjes, ‘Count & Cooper-dag’ en trainingsdagen dragen bij aan het teamgevoel. In korte tijd voel ik me enorm welkom en thuis.

Mijn eerste project is een utiliteitsproject in de Europoort waar wij het procesmanagement van de uitvoering doen. Op mijn eerste dag in de keet bood een van de uitvoerders een rondleiding aan over de bouwplaats, wat ik natuurlijk niet kon weigeren! Met mijn bouwkundige achtergrond is het leerzaam en interessant om betrokken te zijn bij de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Inmiddels zijn we dichtbij oplevering en kan je goed inbeelden hoe de opdrachtgever straks gebruikt maakt van het gebouw.

Wat de collega’s onderling gemeen hebben is competitiedrang. Of het nu op het project is of een spelletje tijdens de vrijdagmiddagborrel: iedereen wil ALTIJD winnen. Maar gelukkig slaat dit niet door en werken mensen bij Count & Cooper niet met hun ellenbogen. Ik zie collega’s elkaar helpen en elkaar iets gunnen. De drang om als bedrijf te winnen is groter dan de individuele competitiedrang.

Spreekt dit je aan?

Kom dan eens langs voor een lekkere kop koffie!

maak afspraak