Count your movement
& Cooper them right

Over projectbeheersing in de vierde dimensie

Gedurfd, niet roekeloos

Voor we naar buiten treden, testen we de digitale bestendigheid van onze aanpak.
Zo kunnen we gedurfde plannen smeden zonder roekeloos te zijn.

We kunnen niet wachten

tot we weer iets ontdekken

Door digitale data aan elkaar te koppelen, krijgen we verdergaande inzichten in onze projecten en hoe we deze beter kunnen beheersen.  Van budget tot mankracht, van omgevingswerk tot seizoensinvloeden. Bouwen we in de publieke ruimte, zonder meer publieke ruimte en middelen op te eisen dan nodig. Daar valt nog zoveel aan te ontdekken.

Albert zei het al

verbinden van ruimte en tijd

Count & Cooper visualiseert al haar projecten in 4D. Drie van de vier dimensies -  x, y en z - zijn ruimtelijke dimensies. De vierde dimensie staat voor de factor tijd. Albert Einstein gaf ruim honderd jaar geleden al aan dat tijd en ruimte niet los van elkaar gezien kunnen worden.

In tegenstelling tot zijn ruimtelijke equivalenten, is de tijd niet gemakkelijk te bevatten voor de mensheid: hoe verder weg de tijd, hoe vrijer invulbaar deze wordt. En hoe vrijer de tijd invulbaar is, hoe abstracter het begrip is. Door het plannen van onze projecten in 4D, ondersteunen we niet alleen het menselijke denkproces. Door de tijd begrijpbaar te maken, ontstijgen we het.

Tijd is niet zomaar een toevoeging bij projecten in de buitenruimte, tijd is een invloedrijke factor die onlosmakelijk is verbonden met de ruimte en de invulling daarvan.

Visualiseer de toekomst

en neem hem in handen

Bij Count & Cooper modelleren we onze ontwerpen in 3D en onze aanpak in 4D-planning. Deze technieken behoren tot de basiskills van onze medewerkers en brengen wij zo op de werkvloer. Daarmee hebben we het verheven tot effectief instrument is om de voorspelbaarheid van onze projecten te vergroten.  We bouwen in virtual reality en werken met GIS, Common Data Environment en System Engineering.  

Softwarepakketten waarmee we werken zijn onder andere Revit, Civil3D, Infraworks, Unity, Synchro, ArcGis en Relatics, maar we laten ons niet beperken tot de functionaliteiten van deze pakketten. Waar nodig programmeren we onze eigen oplossingen.

› Onze projecten

› Ons team

› Count & Cooper DNA