Jouw carriere pad

we make it count

Ons functiehuis is gericht op snelle doorgroeimogelijkheden. Je weet precies op welk punt je
staat en hoe je carrière pad eruit ziet. De trainingen en coaching zorgen ervoor dat je het
beste uit jezelf haalt. Zo groei je snel door. 

Count & Cooper participeert alleen in projecten die groot en complex zijn. 
In deze projecten nemen wij de lead, dit geeft grote verantwoordelijkheden aan onze teams en biedt sleutelposities voor teamleden. Binnen 6 jaar neem je de verantwoordelijkheid over delen van deze omvangrijke projecten, waarbij je multidicplinaireteams aanstuurt, en binnen 10 jaar kan je partner zijn binnen het bedrijf. 

Deze steile groei vereist dat wij een “grow or go” systematiek hanteren.

Impact maak je samen

Een mix van skills en talent

In 2 jaar leiden wij project analisten op. Je leert en raakt geïnspireerd door het werken in teams met talentvolle collega’s. Naast het werk op het project volg je een intensief trainingsprogramma. Als consultant ben je in staat zelfstandig multidisciplinaire opgaven uit te voeren gebruik makend van onze technische partners en in afstemming met de klant. Je bent het voorbeeld en coach voor de project analisten.

De team lead geeft functioneel leiding aan het team om te komen tot resultaat. De project lead is verantwoordelijk voor het opdrachtresultaat en stuurt het hele team aan. De business lead (partner) is eind verantwoordelijk en draagt zorg voor de relatie met klant en partners. 

Het selectie proces

scouting talent

Het selectieproces bestaat uit twee rondes. Op deze manier kunnen we elkaar leren kennen. We bespreken de opdrachten die je voorafgaand thuis hebt gemaakt. Ook wordt er tijdens de gesprekken twee casussen voorgelegd.

Deze zijn gebaseerd op situaties welke wij meemaken op onze projecten. Op deze manier kom jij achter een deel onze werkzaamheden en zien wij hoe jij te werk gaat in bepaalde situaties. De casussen zijn er niet voor om je technische kennis of intelligentie niveau te testen maar om je te confronteren met uitdagingen die wij ook dagelijks tegenkomen.

› We are digital

› Ons team

› Count & Cooper DNA