Jouw carriere

bouwen aan een nieuwe toekomst

Join the movement

Werken bij Count & Cooper betekent elke dag kijken hoe het beter kan in plaats van tevreden zijn met de status-quo. Zowel voor jezelf als voor het project. Zo  ontwikkelen talentvolle medewerkers zich tot de leiders van morgen en maken we projecten succesvol. Met onze tomeloze ambitie veranderen wij de bouwwereld. Verander jij mee?

Moed, professionaliteit & flair

ons dna

Jij weet dat je potentieel hebt, wij zorgen dat het eruit komt. Bij ons werk je in een team met collega’s die tot het uiterste gedreven zijn om impact te maken. Dat vereist samenwerking, weten wie jij en je collega’s als mens zijn en elkaar hierop durven uitdagen.

We begeleiden je met de focus op jouw talent, persoonlijkheid, effectiviteit en drijfveren. Wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te gelden. Zo zorgen we ervoor dat iedereen in het team zijn plek heeft en het beste kan bijdragen aan het resultaat.

Bouw aan je professionele zelf

Count & Cooper Academy

Menselijk kapitaal is onze belangrijkste asset, waarop wij continu investeren. Iedere medewerker krijgt een trainingsprogramma via onze Count & Cooper Academy voor theoretische verdieping, vaardigheden en persoonlijk leiderschap. 

Iedere startende Project Analist en Digitalist volgt bij ons gedurende twee jaar het intensieve Project Analist programma. Tijdens intensieve leermodules en mentorsessies geven we talent de ruimte zichzelf en de infrawereld te leren kennen. 

Tijd voor een ommezwaai

Maak impact, kom werken bij Count & Cooper. Wij zijn op zoek naar innovatieve doordenkers, radicale digitalisten en impactmakers die rebelleren serieus durven te nemen.

Project Analist

Werk vanaf de eerste dag mee op megaprojecten, leer jezelf kennen tijdens het Project Analisten Programma van de Count & Cooper Academy en ontwikkel je jezelf tot een rising star in de bouwwereld.

Digitalist

Bits en bytes nemen de wereld over. Vers digitaal talent gaat bij Count & Cooper verder dan programmeren, ze leren projecten te leiden. Daarom volgt de Digitalist ook onze Academy.

Consultant

Je bedenkt nieuwe oplossingen voor bestaande problemen en bent verantwoordelijk voor je eigen scope. De verdieping in je persoonlijke ontwikkeling maakt jou tot een allround professional die elke opdracht aan kan.

Project Lead

Door het organiseren van je eigen werk én dat van anderen maak jij impact op het project. Je bent de rots in de branding die met een uitgebreide set aan vaardigheden elke (brain)storm kan leiden.

Team Lead

Projectleiders die muren afbreken, in plaats van optrekken. Projectsucces is dagelijkse kost voor je. In jouw team is impact de grootste drijfveer - en dat bereik je alleen met elkaar.

"Mensen maken het verschil"

Geen dag of week is hetzelfde. Mijn werkzaamheden als project leider variëren enorm. Op het ene moment bereid ik het projectmanagementteam voor en op het andere moment bespreek ik de herijking van complex project met de opdrachtgever van het project...

lees verder

Ons eerst leren kennen?

Kijk waar je ons kunt tegenkomen of bel voor een kennismakingsgesprek met een van onze collega’s op ons kantoor.

kennismakings events

› We are digital

› Ons team

› Bekijk vacatures