Deze website maakt gebruik van cookies

Building new ways is niet iets wat we alleen in de fysieke bouw doen, ook online bouwen we aan de beste ervaring op onze website. Hiervoor gebruiken we cookies!

Akkoord
Niet akkoord

Inschrijving geopend!

Op 17 en 18 februari dagen wij jou uit!

Meld je voor 12 December aan voor de Count & Cooper Business Course 2022. Leer alles over de toekomst van de bouwwereld en waarom doen wat je altijd al deed, nooit zorgt voor vooruitgang. Ben jij Masterstudent en wil je kennis maken met onze werkwijze, van business case tot projectbezoek? Zorg dan dat je er bij bent op 17 en 18 februari. Lees hieronder meer over het programma!

schrijf je hier in!

Ben jij er bij?

Op 17 en 18 februari dagen wij jou uit!

Duik in de dynamische wereld van Count & Cooper tijdens onze projectmanagement case gebaseerd op project De Entree in Amsterdam. Het stationsplein wordt compleet gerenoveerd en dit gaat niet vanzelf. Samen met een sterk team ben jij de realiserende partij en dien je om te gaan met alle verassingen op weg naar het resultaat. Naast deze uitdagende case staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Het programma duurt van donderdag ochtend t/m vrijdagavond, inclusief overnachting.

Heb je vragen, mail dan naar businesscourse@countcooper.nl!

schrijf je hier in!