Werken bij Count & Cooper

Werken bij Count & Cooper houdt in dat je deel uit maakt van een hecht en professioneel team en bijdraagt aan uitdagende opdrachten in een dynamische omgeving met eindeloze doorgroeimogelijkheden. Count & Cooper investeert in jouw ontwikkeling. Jouw groei bepaalt ons succes. Naast coaching on the job, hebben we de Count & Cooper Academy. De Academy biedt persoonlijke begeleiding van ervaren en enthousiaste coaches om je kwaliteiten optimaal te benutten.

Count & Cooper heeft altijd plaats voor talent. Wil jij het verschil maken op projecten met impact? Gaat je hart ook sneller kloppen van technisch en organisatorische complexiteit in een wereld die continu verandert? Ben jij die enthousiaste doorzetter die opleeft bij het krijgen van verantwoordelijkheid? En haal je altijd het maximale uit jezelf? Dan zoeken wij jou!

Meer weten? Wil je Count & Cooper komen versterken? Neem contact op, solliciteer direct of stuur een open sollicitatie. Wij horen graag van je!

Great Place To Work

acadamy
BIM engineer gezocht
Fulltime, per direct

Ter versterking van ons digital project management team zoeken wij een BIM engineer met passie voor innovatie en techniek!

Bekijk vacature

Consultant gezocht
Fulltime, per direct

Als Consultant draai je vanaf het eerste moment volop mee in een ambitieus team en werk je direct bij de klant. Door onze teamaanpak creëren we een ideale omgeving om snel te leren en verantwoordelijkheid te krijgen, bovendien word je continu uitgedaagd het beste uit jezelf te halen.

Bekijk vacature

Get in touch

Stuur een email Count & Cooper op LinkedIn